Fotografie de produs

Vinzi mai mult cu fotografiile profesionale Adora Studio.

Fotografia de produs este peste tot pe unde ne uităm și pe oriunde mergem.

Scanând webul sau uitându-ne la reviste, broșuri și reclame în aer liber, vom vedea adesea diferite tipuri de fotografii de produs pentru publicitate.

Ai nevoie de ceva unic, care să capteze atenția clientului deja imun la banal.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii din care poți alege:

 • imagini statice ale produselor

 • abordarea acestora în acțiune
 • fotografii de grup ale unei linii de produse

 • ambalarea produselor și multe altele

Contactează-ne chiar acum!

SUNĂ-NE
fotografie de produs echipamente sport

Ajută la creșterea conversilor

Creșterea vânzărilor datorită fotografiilor de calitate nu mai este un secret. Cu o piață atât de largă de unde poți alege, comerciantul cu cele mai bune poze va câștiga interesul clientului.

fotografie de produs cosmetice

Îmbunătățește nivelul de încredere oferit clientului

Ai ezitat vreodată să achiziționezi ceva online datorită fotografiilor de proastă calitate? La fel și clienții tăi. O imagine bună, va oferi suficiente informații despre produs și îi va pune în evidență calitatea.

fotografie de produs magazin online

Îmbunătățește imaginea brandului

Fotografiile de produs profesionale arată calitatea brandului! De asemenea, contribuie la un nivel mare de încredere. Ajută-ți clienții să își aducă aminte atât de produsele tale cât și brandul folosind serviciile Adora Studio. 

Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs și apoi citesc descrierea pentru a confirma dacă produsul este potrivit pentru ei.

Fără stres și bătăi de cap. Te ajutam sa iti micșorezi numarul de retururi și coșurile abandonate.

Fotografii noștri profesioniști, au la dispoziție un studio complet echipat cu cele mai recente tehnologii digitale și peste 14 ani de experiență.

De ce să investești în imagini profesionale?

 • Ajută la creșterea conversiilor.
  Creșterea vânzărilor datorită lor nu mai este un secret. Cu o piață atât de largă de unde poți alege, comerciantul cu cele mai bune poze va câștiga interesul clientului.
 • Îmbunătățește nivelul de încredere oferit clientului
  Ai ezitat vreodată să achiziționezi ceva online datorită fotografiilor de proastă calitate? La fel și clienții tăi. O imagine bună, va oferi suficiente informații despre produs și îi va pune în evidență calitatea.

 • Îmbunătățește imaginea brandului
  Fotografiile de produs calitative arată calitatea brandului totodată și mențin un coeficient bun de încredere. Ajutăți clienții să își aducă aminte atât de produsele tale cât și de brandul folosind serviciile de fotografie Adora Studio.

fotografie de produs in studio

Nu în ultimul rând fotografia de produs pe fundal alb, căreia îi acordăm puțin mai multă atenție. Culoarea albă oferă cea mai mare continuitate în ceea ce privește obținerea unui aspect profesionist asupra produselor de culori și modele diferite.

Dacă la dispoziție stă un buget restrâns, atunci aveți asigurarea că fotografiile produse de dvs. pot fi folosite și în marketing. În plus, dacă doriți să arătați produsele dvs. cu cea mai mică cantitate de distragere a atenției, fundalul alb este cel mai bun mod de a face acest lucru.

Îți oferim suport și găsim împreună cea mai bună abordare a produselor tale .

Putem realiza aceste fotografii în studioul nostru sau în locațiile alese de dumneavoastră, asigurând echipamentul necesar.