Despre noi

Hai să ne cunoaștem mai bine

fotografii studio constanta 1600x900

De aici încep visele

Adora Studio a fost înființată in 2007 de 2 fotografi – Paulian și Cristian. Adică de noi – cei care scriem acest text :)

Încă de la început ne-am dorit ca numele Adora Studio sa însemne ceva pe scena fotografiei din România, sa nu fim doar o modă, un brand trecător. 

La început ne-am axat pe evenimente private, dar întotdeauna ne-am dorit un studio.

În 2010 am reușit să amenajăm primul studio. Uitându-ne acum în urmă la cei 25 de m2 și la cele 3 lumini nu putem să nu fim nostalgici. A urmat o perioadă în care curiozitatea față de nou și dorința de a stăpâni noile ustensile pe care le aveam la dispoziție ne-a dus spre rezultate remarcabile.

Am participat de-a lungul anilor la nenumărate proiecte fotografice pe care le-am dus la bun sfârșit. Am înțeles că ceea ce învățasem în studio și în primii ani de fotografiat evenimente este doar un început.

Am fotografiat evenimente corporate, multe, multe, multe produse în studio, fashion, imobiliare, am realizat clipuri de prezentare pentru companii și locații. Întotdeauna am încercat să aducem plus-valoare clientului ce a avut încredere să lucreze cu noi.

Paulian Prajitura Fotograf Adora Studio

Știm că fotografia comercială are un scop precis. Fie că este vorba de vânzări într-un magazin online sau cataloage de prezentare, închirieri sau vânzări de proprietăți, prezentarea activităților companiei în broșuri și memo-uri interne, și am încercat prin serviciile noastre să îndeplinim și chiar să depășim așteptările clientului.

Acum, la 12 ani de la înființare suntem o echipă mai mare, cu servicii complete în ceea ce privește imaginea companiei tale, cu spații de studio de peste 250 m2. Ce este neschimbat? Dorința de a fi mai buni, de a ne vedea munca și a fi mândri de ea.