Fotografie Imobiliară

Vinde sau închiriază ACUM proprietatea ta.
Fie că ai nevoie de ajutor pentru AirBnB, pentru Booking sau ești proprietar sau agent imobiliar, ai găsit ajutorul potrivit!

Facem fotografii care îți fac clienții să se simtă ca acasă!

Știm deja că o poză face cât 1000 de cuvinte, dar știm și că nimeni nu le-ar scrie sau citi. Experiența noastră de peste 14 ani în fotografie ne-a învățat că zicala este adevărata și că o poză bună face cât 1000 de cuvinte bune, precum și viceversa. De tine depind imaginile care te vor defini. Vrei să închei contractul acum sau la anu’ și la mulți ani?

studio fotografie imobiliara

Contactează-ne chiar acum!

Printre clienții Adora:

  • Logouri1
  • Logouri2

Fotografiile bune generează vânzări!

Studiile au arătat o fotografie imobiliară realizată cu profesionalism crește șansa de vânzare cu până la 100% ! Fotografii noștri au cunoștințele necesare și știu ce obiectiv și ce perspectivă declanșează o vânzare. Știm deja cum putem facem fotografii imobiliare care atragă, o poză de Airbnb care uimească sau poze pentru Booking care creeze curiozități!

fotografie ansamblu imobiliar

Vei arăta profesionist!

O poză profesională dă apartamentului tău un sentiment de încredere. Tu vei arăta ca un expert, iar locuința ta va putea să fie mult mai profitabilă!  În occident, mai mult de jumătate din agenții imobiliari profesioniști folosesc servicii de fotografie imobiliară. Competiția pe piața din România este vizibilă, iar tu vrei să fii cel mai de succes dintre ei, nu?

Vinzi mai rapid

Proprietățile care au fotografii imobiliare profesionale tind să se vândă mai repede. Imaginile care îți vor reprezenta imobilul au un impact major asupra potențialilor clienți. O poză simplă și făcută cu telefonul dintr-un unghi prost face că majoritatea clienților să treacă mai departe fără să se uite măcar la anunțul tău. Noi (și nici tu) nu vrem asta, nu?

Uneori poți avea noroc (clientul e orb), însă de cele mai multe ori o proprietate fără o fotografie imobiliară de succes stă pe un site până se pune praful pe anunț. Dacă vrei să mergi la sigur și să vinzi, contactează un expert.

Nu în ultimul rând, vă oferim un cadou, gratis. Este un secret învățat în peste un deceniu de muncă: pozele imobiliare profesioniste duc la vânzarea proprietății la un preț mai mare! Este evident: creează la nivel subconștient un sentiment de profesionalism și competență.

Salvezi timp

Dacă ai multe proprietăți și vrei să faci minim 10 poze/cameră , din care să alegi, și pe care să le post-procesezi, îți va lua o grămadă de timp. Fără să mai spunem de optimizări, upload, re-size, export etc. Ai tu timp de tutoriale și de muncă de autodidact?

Îți spunem sincer: competiția ta folosește deja servicii de fotografie imobiliară. Nu vrei să ai tu un avantaj competitiv?

Consultanță și sfaturi

Să folosești sfaturile unui expert este un lucru simplu și evident. Te putem consilia înainte de ședința foto. Te vom ghida cum să iți aranjezi locuința, cum să pregătești spațiile și cum să scoți în valoare toate atuurile astfel încât shooting-ul să decurgă excelent și tu să vinzi cât mai repede.

Contactează-ne chiar acum!