Fotografie evenimente sportive si corporate

Servicii de fotografie profesionalăImortalizează emoția, nu doar momentul.

Fotografierea evenimentelor corporate sau a celor sportive trebuie lăsată pe mâna unui profesionist.

Avem experiența ambelor tipuri de evenimente, chiar la cele sportive și din calitate de concurenți. De aceea, la Adora Studio ne-am gândit  este foarte importat  oferim:

  • Liniște Sufletească: noi ne vom ocupa de tot și tu scapi de bătăile de cap

  • Imagini cu care ești mândru să te afișezi în mass-media

  • Un eveniment reușit în care capturăm entuziasmul și bucuria participanților

  • Rapiditatea livrării: avem termene de predare foarte scurte
  • O imagine a brandului care să reprezinte profesionalismul și încrederea

  • Confidențialitate: pozele voastre pot fi numai ale voastre!

  • Seriozitate și încredere.

Fotografie Corporate

Imaginea este cartea de vizită a companiei și creează primul impact către potențialii tăi clienți sau parteneri. De aceea, trebuie făcută într-un mod profesionist!

Având in vedere experiența de peste 14 ani de fotografie și clienții importanți unde am realizat ședințe de fotografie corporate precum: Wrigley Company( Orbit), PharmExim, Hotel Vega, Șantierul Naval Constanta ( SNC ), numeroase clinici și cabinete medicale, putem spune că știm cum să te punem într-o lumină bună.

Investiția într-o ședință profesională de fotografie corporate se amortizează când luăm in calcul versatilitatea folosirii pozelor. De la campanii de promovare și reclamă și până la newsletter-uri și press release-uri.

Statisticile dovedesc că în România din ce în ce mai multe afaceri mici și mari folosesc servicii de fotografie profesionistă. Acest trend este în creștere datorită importanței imaginii in mediul online: pe site-urile web personale sau pe rețelele de socializare.

„O fotografie creează o reputație și o identitate. Tu alegi ce impact vor avea pozele tale”

Contactează-ne chiar acum!

Fotografii cu impact

Imaginea este totul in afaceri. Acum când brandingul este mai important ca oricând, fotografiile corporate îți vor oferi un plus de profesionalism și încredere, păstrând totuși și aspectul important al naturaleții.

Imaginea unui brand este de fapt un rezumat al setului de valori. Puteți sa fiți definiți prin: profesionalism, creativitate, siguranță, încredere, inițiativă sau amatorism, rigiditate și neîncredere. Diferența este făcută de un fotograf bun!

Fotografie evenimente sportive si corporate
fotografie corporate 3

Îți trimitem cele mai bune imagini

După ședința foto și după post-procesarea imaginilor vom alege cele mai bune poze astfel încât voi nu pierdeți timp prețios prin căutarea sutelor de imagini. Nu ezita ne ceri sfaturi privind pozele. Te putem ajuta cu dimensionarea pozelor ca fie perfecte pentru scopul tău: Linkedin, Facebook sau site web.

Fotografie evenimente sportive

Sportivi amatori – fotografi profesioniști

Avem experiența de ambele părți ale aparatului foto. Am participat la multe evenimente sportive ca fotografi sau în calitate de concurenți. Adora Studio chiar sponsorizează sau este partener la evenimente sportive. Cu experiența dobândită știm cum și ce să capturăm.

Fotografii noștri vor surprinde toate emoțiile pe care le cauți la un concurs. În fotografiile profesionale la evenimente sportive făcute de noi vei observa mult mai mult decât o simplă imagine.

Capturăm pasiunea. Recompensăm performanța


Vrei să crești numărul concurenților? Nici o problema! Vom surprinde dinamismul, rivalitatea și pasiunea lor. Fotografiile de evenimente sportive necesită creativitate și dedicare. Vei avea cele mai bune fotografii cu care recomanzi evenimentul tău sportiv.

Vei crea amintiri de calitate. Câștigătorii evenimentului vor avea parte de cele mai bune poze pe care le prețuiască mereu. Primirea medaliei sau a cupei, trecerea liniei de finish sau fluierul de final de meci. Toate sunt momente importante care necesită un expert în fotografie care surprindă emoțiile și trăirile momentului fericit.

Fotografii cu rezultate


Și nu ne referim doar la momentul când avem un câștigător, nici la poză de după cu medalia și cupa. Ci la tineca organizator. Sponsorii evenimentului tău vor vedea cele mai bune poze în care imaginea brandului lor este pozitiv capturată. Suntem specializați în fotografie comercială, deci putem scoatem în evidență cu ușurință un anumit brand. Astfel, sponsorii vor dori o colaborare lungă de timp, care va fi din ce în ce mai profitabilă pentru evenimentul tău!